Social Icons

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ



Στη χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, υπήρχε τοποθέτηση εκ μέρους της παρατάξεως μας από τους περιφερειακούς μας συμβούλους Παναγιώταρο Ηλία και Μπαρμπούρη Ευάγγελο στο 4ο θέμα ημερησίας διάταξης σχετικά με την πραγματοποίηση εκδήλωσης στο δήμο Ιλίου με την επωνυμία «Λευκή Νύχτα».

Ο Παναγιώταρος Η. τόνισε πως είμαστε υπέρ αυτής της πρωτοβουλίας διότι αποτελεί επιθυμία των μικροεπιχειρηματιών εκεί, που με αυτό τον τρόπο θέλουν να προβάλλουν την περιοχή τους και να πάρουν μία οικονομική ανάσα εν μέσω μίας καταστροφικής χρονιάς για τον τζίρο τους.

Τόνισε επίσης πως είναι μία μεμονωμένη ενέργεια και ως εκ τούτου δεν συνιστά προάγγελο καταπάτησης σχετικών θεμάτων ωραρίου και εργασιακών δικαιωμάτων.

Υπενθύμισε δε πως η παράταξη μας έχει εναντιωθεί στο παρελθόν σε περιπτώσεις δεδομένης καταπάτησης κεκτημένων εργασιακών δικαιωμάτων και καταδίκασε όσους χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα ενώ ουσιαστικά έχουν καταδικάσει την επαγγελματική αυτή τάξη σε μαρασμό.

Ο Μπαρμπούρης Ε. ανέφερε πως είναι δικαίωμα των επαγγελματιών της περιοχής να κάνουν τέτοιου είδους προωθητικές ενέργειες και έχουμε καθήκον να είμαστε αρωγοί σε αντίστοιχες προσπάθειες τόνωσης της τοπικής οικονομίας.

Στηλίτευσε δε όσους «εξ αριστερών» προερχόμενους αναζητούν ταξικούς αντιπάλους στην μικρομεσαία τάξη και καταδίκασε ως υποκριτική αυτή την στάση τους.

Τις χυδαίες εκφράσεις και απειλές που ακούστηκαν ως συνήθως κατά την ανωτέρω τοποθέτηση από την μεριά της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ,εντελώς αναίτια, απαξιούμε να τις σχολιάσουμε.