Social Icons

ΚΑΤΑΜΕΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ



Στην κατάμεστη από κόσμο Τοπική Άνω Λιοσίων – Αχαρνών, συναγωνιστές και φίλοι του Κινήματος είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής Νικολάου Λεμοντζή, σχετικά με ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας: Την Λαθρομετανάστευση και την επικείμενη απόδοση ιθαγένειας στο σύνολο των λαθρεποίκων. Ο συναγωνιστής ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι πρέπει όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου να αναλάβουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί για το κατάντημα της Πατρίδας μας από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Βρισκόμασταν όλοι σε λήθαργο από την καλοπέραση και το American way of life και δεν καταλάβαμε για πότε συνέβησαν όλα αυτά που κατέστρεψαν τον κοινωνικό και εθνικό μας ιστό.
 Επειδή λοιπόν είμαστε οικονομικά υποδουλωμένοι και καθένας από εμάς αγωνίζεται καθημερινά για το μεροκάματο, και έχει τόσα προβλήματα στο κεφάλι του, ακριβώς τώρα είναι η στιγμή για να μπάσουν στη Χώρα εκατομμύρια λαθρομετανάστες και να τους δώσουν και την ελληνική ιθαγένεια, γιατί κανένας δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα προβλήματα που τον πνίγουν. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο γιατί η Χρυσή Αυγή είναι εδώ να υπενθυμίζει καθημερινά στους αριστερούς λάτρεις των λαθρομεταναστών ότι η ιθαγένεια δεν είναι ψωμοτύρι που το μοιράζεις από εδώ κι από εκεί. 
 

Όλοι αυτοί που διακατέχονται από μίσος προς κάθε τι ελληνικό, έχουν φτάσει στο σημείο να ονομάζουν Έλληνα οποιονδήποτε ξένο, ενώ οι πραγματικοί Έλληνες εγκαταλείπουν τη χώρα μέρα με την ημέρα. Φρόντισαν να ψηφίσουν τον αντιρατσιστικό νόμο πριν το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια για να μη μπορεί να αντιδράσει κανείς. Ο Θουκυδίδης βέβαια το είχε πει πριν από 2.500 χρόνια: Μέχρι και τη σημασία των λέξεων θα αλλάξουν προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους! Ξεχνούν όμως ότι ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ! Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ για να αντιταχθεί με όλες της τις δυνάμεις, προκειμένου να ξυπνήσουν όλοι από τον λήθαργο που βρίσκονται και να καταλάβουν ότι η μόνη λύση για τη σωτηρία αυτής της Χώρας είναι μια κυβέρνηση εθνική, πρώτα και πάνω απ΄όλα για τους Έλληνες!