Social Icons

ΜΕ ΤΗΝ ΖΑΜΠΙΑ; ΒΑΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ…. ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Αίτημα «κάντο – όπως – η – Ζάμπια» για ομαδοποίηση των οφειλόμενων προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δόσεων, ώστε να καταβληθούν όλες μαζί στο τέλος του μήνα, υπέβαλε η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με ξένα πρακτορεία.
Tο «σχέδιο» των μπουρδολόγων του Σύριζα ήταν να παριστάνουν πως κάνουν διαπραγμάτευση στους ιθαγενείς έλληνες φραπεδοφόρους ως τον Ιούνη και μετά να πουν ότι φταίνε οι άλλοι, όπως ακριβώς είπαν και οι άλλοι για τους προηγούμενους!
Και το βάρος να πέσει στους άτιμους λαούς της Ευρώπης που δεν συναινούν να μας δώσουν άλλα δανεικά από τους φόρους τους για να διορίζουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα τις φίλες και τους φίλους του δεκαπενταμελούς που προήδρευε κάποτε ο Τσίπρας και σήμερα με την παρέα της Αίγινας εξαπάτησαν τον λαό υφαρπάζοντας την ψήφο του και παρίσταντο σύσσωμοι στις «διαπραγματεύσεις».

Αποτέλεσμα;

Κόλαση στο Χρηματιστήριο! Η αγορά δεν βλέπει συμφωνία, στο -10% οι Τράπεζες, ράλι στα ομόλογα: Το 5ετές ομόλογο έχει μέση απόδοση 17,11%, ενώ το 2ετές έχει απόδοση αγοράς 25,05%, από 3,5% όταν εκδόθηκε.

Και από την άλλη;
» Η Ελλάδα πρέπει να κλείσει συμφωνία με την Ευρώπη, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών λίγο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν Τσίπρας και Πούτιν. Ο κ. Σιλουάνοφ τόνισε ότι είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για ελληνική χρεοκοπία και πως είναι απαραίτητο η Ελλάδα να προχωρήσει σε συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους της….»
Μπουρδολογοι, ψεύτες και αλήτες, τυχοδιώκτες κομπογιαννίτες παίζουν με τις ζωές μας και την χώρα! Ανοιχτά τα σύνορα απο την μια να μπαίνουν οι κάθε λογής λαθρομετανάστες, ανοιχτά τα σύνορα και από την άλλη για να φεύγουν εργάτες οι Έλληνες σε μια Γερμανία που βάζει δεκάδες εμπόδια στους νεοφερμένους… Και μέλλον; Όνειρα; Τιποτε… Η Ελλάδα των παθών στην Ευρώπη των λα(γ)ών…

Καταλάβατε;

Υ.Γ. – KΛΑΨΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ!
Η Ζάμπια είναι μια οργανωμένη χώρα με 6,8% ανάπτυξη, Κτηματολόγιο, Θεσμούς και Ενιαίο Πληροφοριακό Σύστημα λέει ο Πρόεδρος του Ελληνο-Zαμπιανού Επιμελητηρίου!
Κι εμείς καθόμαστε και ακούμε τον Τσίπρα και τον Σαμαρά στην τηλεόραση να μας παραμυθιάζουν…!