Social Icons

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ



Γράφει η Κορίνα Πενέση

Το είδαμε κι αυτό… 22 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν αίσθηση με την κίνησή τους να καταθέσουν ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκροτήσεως Ν. Βούτση, προκειμένου να ερευνηθεί η καταγγελία για παράνομη λήψη γενετικού υλικού από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από τον επικηρυγμένο ληστή Γρηγόρη Τσιρώνη. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά πρόκειται για το μέλος της συμμορίας των «ληστών με τα μαύρα», οι οποίοι συνελήφθησαν από την αντιτρομοκρατική τον περασμένο μήνα στο κρησφύγετό τους στον Βόλο. Να θυμίσουμε ότι μαζί με τον Τσιρώνη συνελήφθη ο Σπ. Χριστοδούλου, ενώ το τρίτο μέλος της συμμορίας, ο Σπύρος Δραβίλας, αυτοκτόνησε. Η συμμορία φέρεται να είχε στενή σχέση με το έτερο καλόπαιδο, τον τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη, ενώ μέλη της συμμορίας είχαν «πλούσια» αντιεξουσιαστική δράση.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, με επικεφαλής (ποια άλλη;) την Β. Κατριβάνου, αναφέρονται σε καταγγελία του συνηγόρου του Τσιρώνη, σύμφωνα με την οποία ελήφθη από τον πελάτη του γενετικό υλικό με παράτυπο τρόπο. Όπως υποστηρίζουν οι βουλευτές, ελήφθη DNA από τον ληστή υποχρεωτικά, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του. Επίσης, όπως τονίζουν, δεν είχε προβλεφθεί η απαραίτητη παράσταση τεχνικών συμβούλων κατά την λήψη του DNA, όπως είχε ορίσει ο ανακριτής. Οι 22(!) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν από τον υπουργό να ενημερώσει την Βουλή (!) σε ποιες ενέργειες θα προβεί για την διερεύνηση του εν λόγω περιστατικού και την απόδοση ευθυνών στους αστυνομικούς που αυθαιρέτησαν…

Άχου το μωρέ, το καημένο το ληστάκι… Τον ανάγκασαν να κάνει κάτι που δεν θέλει… Ντροπή τους! Δεν είναι αυτό θέμα σοβαρό για να γίνει ενημέρωση στη Βουλή;;; Γρήγορα, κα Κατριβάνου, σπεύσατε να δώσετε στοργή και να βάλετε ΠΡΟΔΕΡΜ στο πωπουδάκι του ληστάκου!

Βρε άϊντε να χαθείτε από εδώ, που δουλειά δεν είχε ο διάολος…