Social Icons

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ) ΤΣΙΠΡΑ

Επειδή δεν μασάμε σανό, δεν δεχόμαστε να μας σερβίρουν ψέμματα περί «σκληρής διαπραγμάτευσης» και επειδή το λέγαμε και το ξαναλέγαμε στην Χρυσή Αυγή συνολικά, πως όλα είναι προσυμφωνημένα, και οι ψευτοεντάσεις και όλα – όλα, αφού από τις πρώτες μέρες της νέας κυβέρνησης, αποποιήθηκαν κάθε προεκλογικής τους δέσμευσης προς τον λαό, με κύριο σκοπό να συρθούμε σιδηροδέσμιοι σε ένα νέο, ακόμη πιο σκληρό μνημόνιο, ιδού η αλήθεια, αφού οι δικοί μας ψεύδονται, δια στόματος Μέρκελ:
Πρώτα ψήφιση στη Βουλή και προαπαιτούμενα, μετά χρηματοδότηση της Ελλάδας…
«Οι συζητήσεις βασίστηκαν στην πρόταση της 20ής Φεβρουαρίου, όταν η ελληνική κυβέρνηση αποδέχθηκε ορισμένα θέματα και περιμέναμε από την κυβέρνηση ή να υλοποιήσει εκείνα τα μέτρα ή να προτείνει άλλα»δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ ξεκινώντας τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής.
Από εκεί και μετά διευκρινίστηκε πως αυτό δεν είναι το τελικό μνημόνιο αλλά το μίνι μνημόνιο που προσπαθούσε να αποφύγει μέσω εκλογών ο Σαμαράς.
Ερωτηθείσα για το χρέος η κυρία Μέρκελ τόνισε ότι αυτή τη στιγμή έχουμε το πλαίσιο στο οποίο τείναμε χείρα βοηθείας προς την Ελλάδα, σε μια βάση που πρέπει να τηρηθεί.
«Το ζήτημα του συνολικού χρέους είναι λεπτομέρεια και δεν συζητήσαμε σήμερα λεπτομέρειες» είπε η Μέρκελ και πρόσθεσε: «Όταν θα έχουμε τα μέτρα και τη δυνατότητα χρηματοδότησης, (σ.σ. του νέου μνημονίου που από ότι φαίνεται θα είναι δυσβάσταχτο…) τότε θα πούμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να το συζητήσουμε».
Τόνισε επίσης πως: «Πρέπει να δούμε τι θα κάνει η ελληνική πλευρά, να υπάρξει αποδοχή από το ελληνικό κοινοβούλιο πρώτα και μετά θα πάμε στα υπόλοιπα» ξεκαθάρισε η καγκελάριος της Γερμανίας όπως το ίδιο είπε και ο Αυστριακός Υπ. Οικ. Πως «χωρίς ψήφιση του μίνι μνημονίου από την Ελληνική Βουλή δεν υπάρχει συμφωνία».
Και το χειρότερο, επειδή επαίρονται κάποιοι που ο ΕLA ( με «L» όχι ρε παιδιά ΕΛΑ, αυτό είναι τρομοκρατική οργάνωση – όχι πως το άλλο δεν είναι – αλλά τέλος πάντων) αυξήθηκε και αυτό είναι δείγμα πως οι Ευρωπαίοι κάνουν πίσω, ο Ντράγκι εγγυήθηκε χθες στον Τσίπρα πως θα είναι ασφαλείς οι τράπεζες, όσο η Ελλάδα βρίσκεται σε πρόγραμμα. Μέχρι, δηλαδή, το τέλος Ιουνίου.


Υ.Γ. Τα μόνα καλά που θα συμβούν με το πρώτη φορά αριστερό μνημόνιο 8 δις, είναι πως Θα το ψηφίσουν μόνοι τους οι επαναστάτες ΠΣυριζαίοι για να μην χάσουν την καρέκλα…

Υ.Γ2: Δηλαδή ρε αδέρφια όλα αυτά τα μέτρα είναι για να περάσουμε την αξιολόγηση και να πάρουμε τα υπόλοιπα δις από το προηγούμενο πρόγραμμα… Aν τα πάρουμε κιόλας, θα δούμε..
Αν δηλαδή παρ’ όλα αυτά, σε μερικούς μήνες χρειαστούμε και άλλα λεφτά – αφού οι αγορές θα παραμείνουν κλειστές που είναι και το πιθανότερο – τι θα μας ζητήσουν;

Υ.Γ.2: Ιδού η «επιτυχημένη και έντιμη διαπραγματευτική ομάδα» ΣΥΡΙΖΑ: Πήγε να διαπραγματευτεί την κατάργηση του 1 δις μέτρα (email Χαρδούβελη) που «δεν υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο να έλεγε η Μέρκελ όχι», και κατέληξε να φέρει πίσω 8 δις μέτρα. Επίσης συμφώνησαν σε 6μηνη παράταση του 2ου μνημονίου για το οποίο κάνουν στην βουλή εξεταστική για το πως μπήκαμε.


ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΜΩΡΕ…;

Υ.Γ. 3: ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΡΑ – Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ